EL PRIMER CURS DE 2021 DE TÈCNIC DE NIVELL 1 DE PÀDEL ALÇA EL TELÓ

El primer curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel d’aquest 2021 ha aixecat el teló aquest cap de setmana. Aquest s’està desenvolupant a les instal·lacions de les piscines Joan Serra de Sabadell. Un total de 18 alumnes hi prenen part en una formació mixta: on-line i presencial (quan les autoritats ho autoritzin). El curs s’allargarà fins el cap de setmana del 12,13 i 14 de febrer, moment en que l’alumnat realitzarà els exàmens finals del bloc específic. 

En aquest curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel, organitzat per l’àrea de docència de la Federació Catalana de Pàdel hi prenen part el psicòleg esportiu, Oriol Mercadé; el preparador físic Marc Triquell; en l’àrea d’organització d’esdeveniments la responsable és Marcela Ferrari; mentre que Meritxell Ibañez és la directora i formadora de la Federació Catalana de Pàdel. Durant aquestes setmanes l’alumnat treballarà didàctica del pàdel, tècnica i tàctica amb Carlos Obradors i també tot allò relacionat amb les lesions esportives amb Ignacio Muro. 

En aquest primer cap de setmana, Meritxell Ibañez, directora del curs ha explicat que «els nois i noies que s’han inscrit han demostrat tenir moltes ganes de formar-se, amb molta implicació i passió pel pàdel». Ibañez ha apuntat que «la pandèmia ja ens va obligar a reformular el curs l’any passat, amb una modalitat on-line i presencial i el que hem fet ha estat donar continuïtat a aquesta nova manera de fer».

Recordem que la Federació Catalana de Pàdel portarà a terme tres cursos més aquest 2021 de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel. El pròxim es realitzarà entre els mesos de març i abril. El tercer de l’any es desenvoluparà entre abril i maig i, un cop passat l’estiu, arribarà el darrer i que es cursarà entre setembre i octubre.