EL POLO FA DOBLET EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SENIOR DE 1ª CATEGORIA

03.07.2017

El RC Polo de Barcelona ha sumat aquest cap de setmana un doblet en el Campionat de Catalunya senior per equips de 1ª Categoria celebrat a les instal·lacions del Junior FC de Sant Cugat.
En categoria femenina, l’equip capitanejat per Eva Gayoso s’ha imposat en la final al CN Sant Cugat per un resultat de 3 a 2. Per la seva part, en homes, l’equip liderat per Jordi Serra ha guanyat per 4 a 1 al CT La Salut.
Pel que fa als descensos, els conjunts masculins que han aconseguit no perdre la categoria han estat el Pàdel Osona -que ha vencut per 3 a 2 al CT Manresa- i el Cercle Sabadellés 1856, que ha derrotat al equip amfitrió, el Junior FC, per 4 a 1. Els manresans i els sabadellencs baixen a 2ª categoria i la pròxima temporada intentaran tornar a l’elit.
Club Pàdel Vilanova i RC Polo ‘B’ a Primera
El Club de Pàdel Vilanova s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya per equips senior de 2ª Categoria. El conjunt vilanoví, molt regular durant tota la fase del torneig, ha guanyat la final per un clar 5 a 0 al RC Polo ‘B’. Campió i finalista aconsegueixen així l’ascens a Primera.
El Campionat de Catalunya Senior de 2ª Categoria, que s’ha disputat en categoria masculina, s’ha jugat al Club de Tennis Vic.

FOTO CONJUNTA RC POLO DOBLET

CP VILANOVA CAMPIO