EL PÀDEL INDOOR RUBÍ ES PROCLAMA CAMPIÓ D’ESPANYA DE LLIGUES AUTONÒMIQUES

València ha estat la seu aquest cap de setmana, de l’estrena de la I Copa d’Espanya de Lligues Autonòmiques. Un total de 85 equips d’arreu d’Espanya han participat en una competició, on hi ha participat sis equips catalans: CT Reus Monterols, Global Pàdel Sports i Augusta Pàdel by Marta Marrreo en categoria femenina, i CUB Sports Centre, Reial Club de Polo de Barcelona i Pàdel Indoor Rubí, en categoria masculina.

La representació catalana en aquest campionat ho ha donat tot, esforçant-se a la pista i gaudint al màxim del nostre esport. Les mels del triomf l’ha aconseguit el conjunt del Pàdel Indoor Rubí, que després de derrotar al BI-Pàdel per 2-1 en quarts de final, i per idèntic marcador al Pàdel FIT Aranda en semifinals, ha aconseguit resoldre la final al seu favor per 2-1 enfront el PSM Pasabolas Fantasy – Century Turquesa.

El capità de l’equip rubinenc, Christian Velasquez, ha explicat la satisfacció d’haver aconseguit aquest triomf a 4a categoria masculina «molt contents pel treball realitzat pels nois, som conscient que tenim un grup molt bo tant dins com fora de la pista. Hem viatjat una expedició de més de 50 persones, amb familiars inclosos i la clau ha radicat en això, en el grup» i ha afegit «aquest any el recordarem amb orgull, no només pel triomf aquí a València, ja que a més, a Lliga Catalana hem aconseguit dos ascensos. Realment hem fet història aquest 2022». 

El RC de Polo campió de consolació

A 1a categoria masculina el CUB Sports Centre s’ha quedat a les portes de la final. El conjunt cambrilenc ha caigut en semifinals per 1-2 davant del Pàdel Zaragoza 2010. A 2a masculina el Reial Club de Polo de Barcelona s’ha proclamat de la Fase de Consolació en derrotar a la final per 3-0 al Club Cordillera.

En noies, a 1a categoria el CT Reus Monterols ha arribat a semifinals del consolació. Les reusenques han perdut per 1-2 davant del Centro Deportivo Verdolay. A 2a categoria el Global Pàdel ha perdut en quarts de final 0-3 enfront del conjunt il·licità del Ipàdel Elche. Finalment a 3a femenina l’Augusta Pàdel by Marta Marrero ha caigut 0-3 a quarts de final davant del Club de Campo Elche.   

La I Copa d’Espanya de Lligues Autonòmiques s’ha jugat a les pistes Sportcity de Massanassa como a seu principal i al Suma Pàdel Alfafar, com auxiliar. La Federació Catalana de Pàdel (FCP) felicita a tots els equips catalans que hi ha participat.