EL PÀDEL DE MENORS ES RETROBA AMB SI MATEIX AL TARRAGONA PÀDEL INDOOR

Ganes de trepitjar pista, de tornar a competir, de retrobar-se amb els companys i companyes i de disfrutar del pàdel en la ‘nova normalitat’ després del parèntesi vacacional de la competició. Independentment dels resultats, aquest és el gran trofeu que ens ha brindat el    I Super Gran Slam de Menors d’aquesta temporada i que ha finalitzat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor (TPI).

Meritxell Ibañez, directora del Circuit de Menors ASICS ha explicat que «volem felicitar a totes les famílies, jugadors i jugadores per respectar i col·laborar en les mesures preses per portar terme la competició en aquesta nova etapa que ens toca viure. L’objectiu de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) és poder seguir amb la competició i que els menors puguin seguir gaudint jugant al pàdel».

La relació de campions i sots-campions del Super Gran Slam de Menors del TPI ha estat la següent:

Categoria ALEVÍ

Sots-campiones: Andrea Arcos i Elisabeth Alcoberro

Campiones: Martina Rivera i Aina Porta

Sots-campions: Marc Verdaguer i Alex Escamilla

Campions: Iker Castillo i Gerard Navas

Categoria INFANTIL

Sots-campiones: Júlia Martí i Nerea Bayo

Campiones: Ona Hernández i Alexia Márquez

Sots-campions: Marco Carrasco i Biel Torras

Campions: Marcel Font i Arnau Candelo

Categoria CADET

Sots-campiones: Lucia Rosa i Irina Cruz

Campiones: Martina Navarro i Andrea Ustero

Sots-campions: Pau Sanfulgencio i Izan Marín

Campions: Alvaro Montiel i Raul Peralta

Cadet JÚNIOR

Sots-campions: Raúl Jerez i Sergio Puértolas

Campions: Belar Vera i Xavi Rodríguez

La FCdP també vol agrair la participació i implicació del TPI, amb tots el seu equip de recursos humans al capdavant, per aconseguir un notable desenvolupament de les jornades de competició amb les millors mesures de seguretat possibles.

El Circuit de Menors ASICS tornarà a jugar-se el cap de setmana del 18 al 20 i del 25 al 27 de setembre, novament a terres tarragonines, concretament al Global Pàdel Sports. Les inscripcions per aquest torneig finalitzen el dilluns dia 14 de setembre a les 11h