EL PÀDEL DE MENORS ARRENCA OFICIALMENT A LLEIDA AQUEST CAP DE SETMANA

La competició oficial de pàdel de menors alça el teló aquest cap de setmana a la Terra Ferma amb la disputa del primer Gran Slam de Menors. Gairebé sis mesos després del darrer torneig oficial, fruit de l’extraordinària situació provocada per la pandèmia, les pistes del Pàdel Indoor Lleida són la seu aquest cap de setmana d’un torneig que finalitzarà el pròxim dia 21 de març.

Un total de 184 parelles masculines i femenines, repartides en categories aleví, infantil, cadet i junior, ho donaran tot per aconseguir coronar-se amb el títol del primer torneig del 2021. A més, cal recordar que el Gran Slam de Menors del Pàdel Indoor Lleida dona plaça per jugar el TYC PREMIUM.

La directora del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel, Meritxell Ibañez, es mostra expectant i amb il·lusió de poder tornar a veure jugar al planter del pàdel català «la veritat és que s’ha fet llarg aquest temps d’aturada. Els jugadors, les jugadores, els entrenadors i les seves respectives famílies tenien moltes ganes de poder tornar a competir» i afegeix «des de la Federació Catalana de Pàdel hem treballat molt de cara a que els menors puguin tornar a sentir les sensacions d’estar a pista, de jugar una competició oficial i amb les garanties de seguretat establertes».

Precisament el protocol de seguretat de la Covid-19 estableix que els jugadors participants han d’arribar màxim trenta minuts abans de l’inici del partit, i un cop finalitzat l’encontre, disposen de mitja hora per abandonar la instal·lació; tanmateix només poden estar acompanyats a la instal·lació per una persona i en diferents punts del recinte hi haurà dispensadors amb gel hidroalcohòlic.

Els partits d’aquest cap de setmana del Gran Slam de Menors, corresponen a la fase prèvia del Gran Slam de Menors. El pròxim cap de setmana es disputarà la fase final del torneig a les instal·lacions del Pàdel Indoor Lleida.