EL PÀDEL CATALÀ SUMA UN CAMPIONAT I UN SOTSCAMPIONAT EN LA FASE FINAL NACIONAL DE LLIGUES AUTONÒMIQUES PER EQUIPS 2019

15.07.2019

Junior i Terrassasports en categoria masculina són els representants que han aconseguit sumar pel pàdel català els primers títols de la ‘Fase Final Nacional de Lligues Autonòmiques per Equips 2019’.
El Terrassasports s’ha proclamat sotscampió de 1ª categoria masculina després de caure en la final davant del conjunt castellonenc del Espadel Cartri A per 1 a 2. Per la seva part el Junior aconseguia el títol de 2ª categoria imposant-se al equip asturià del Onlypadel Paidespor per un marcador de 3 a 0.
En fèmines, els representants catalans es quedàven a les portes de la final. A 1ª categoria femenina el CE Valldoreix B era superat per 1 a 2 davant del equip balear del Idzero Pàdel Tennis Club, mentre que el CT Reus Monterols queia per 0 a 3 amb el club La Marina de Cantabria a 2ª categoria.
Els conjunts catalans participants -campions i finalistes de la Lliga Catalana 2018- han han estat partícips d’una competició que es celebrava per primera vegada i on han participat 8 federacions autonòmiques més: Ceuta, Castella la Manxa, València, Illes Balears, Cantabria, Murcia, Asturies i Galicia.
El màxim responsable del pàdel català, Pere Hernàndez ha assegurat que «ha estat una gran iniciativa de present i de futur, amb una excel·lent organització i un èxit esportiu sense precedents».
Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); Daniel Vives, vicepresident 1r de la FCP; Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la FCP i Mateo Pérez, director de la Lliga Catalana de la FCP han estat la representació que ha acompanyat als equips catalans al Pàdel Club Alfafar de València, seu de la ‘Fase Final Nacional de Lligues Autonòmiques per Equips 2019’.

CE VALLDOREIX

CT REUS MONTEROLS

JUNIOR

TERRASSASPORTS