EL PÀDEL CATALÀ SUMA TRES ÈXITS AL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT PER EQUIPS DE 3ª CATEGORIA

12.6.2017

El pàdel català ha sumat aquest cap de setmana tres nous èxits en el Campionat d’Espanya absolut per equips de 3ª categoria disputat al Club Deportivo Pàdel Home, a Salamanca. En el quadre d’honor el Cercle Sabadellès 1856 s’ha fet amb el títol després de guanyar en la final al equip gallec del Club de Tenis Orense per un clar 4 a 1. El Cercle havia accedit a la final després de derrotar al Prinsotel també per 4 a 1. Tot i no partir com a caps de sèrie, l’equip català s’ha guanyat l’ascens de categoria a 2ª on competirà la pròxima temporada.

En el quadre de consolació del Campionat d’Espanya absolut per equips de 3ª categoria, l’equip del Pàdel Indoor Badalona s’ha proclamat campió després de resoldre la final per 3 a 2 al Club Pàdel Suizo. Els badalonins havien guanyat en semifinals per un marcador de 4 a 1 al equip balear del Club de Tenis La Salle. També en el quadre de consolació femení el pàdel català ha estat d’enhorabona, ja que el Club de Tennis Tarragona (únic equip català que competia en masculina i femenina) s’ha imposat per 4 a 1 al CD Padelebro en la final.

La Federació Catalana de Pàdel vol felicitar al Cercle Sabadellès 1856, al CT Tarragona i al Pàdel Indoor Badalona pels èxits aconseguits en el Campionat d’Espanya absolut per equips de 3ª categoria.

CT TARRAGONA FEMENÍ

CERCLE SABADELLES

PADEL INDOOR BADALONA