EL PÀDEL CATALÀ S’ESTRENA AQUEST 2022 AL MÉSK PÀDEL TARRAGONA

El curs padeler 2022 de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) s’estrena demà dissabte a Tarragona amb la disputa de la primera cita de l’any: el I Gran Slam de Menors. Les pistes del club Mésk Pàdel de la capital tarragonina són la seu d’aquesta primera prova, i que servirà per aixecar el teló oficialment de la present temporada. Durant aquest cap de setmana un total de 173 parelles masculines i femenines, distribuïdes en categoria benjamí, aleví, infantil, cadet i junior competiran per alçar-se amb la primera corona de l’any.

El dissabte serà majoritàriament per la disputa de les eliminatòries de vuitens i quarts de final, mentre que de cara a diumenge el protagonisme a les pistes del club organitzador serà per semifinals i finals. 

El I Gran Slam de Menors té com a novetat -com la resta de competicions organitzades per la FCP- que s’instaura el punt d’or. Un sistema que elimina les avantatges als jocs, de manera que per resoldre les situacions de joc de 40-40, s’implanta el punt decisiu, conegut com punt d’or. La parella que resta serà qui escollirà el costat en el que rebrà el servei dels rivals en el punt d’or que atorga el joc, i qui guanyi aquest punt serà el guanyador del joc.