EL PÀDEL CATALÀ I LA SOLIDARITAT, UNITS PER LA MARATÓ DE TV3

 

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) s’ha sumat als actes solidaris a favor de La Marató de TV3 celebrada aquest diumenge 20 de desembre. Una autèntica ‘pandèmia de solidaritat’ ha envaït tot el territori català i la FCP ha col·laborat amb una aportació de 6.000 euros en la lluita contra la Covid-19. 

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, ha volgut subratllar que «com bé diu el lema enguany, ‘Aquesta Marató toca a tothom’ i és per això que el pàdel, pels valors esportius que representa, s’hi ha sumat. Precisament i davant del que estem vivint hem realitzat aquesta acció per fer front en la lluita contra el coronavirus i conscients com a societat i esportistes que som, de que no podem abaixar la guàrdia» i ha afegit que «felicitar a Tv3 i Catalunya Ràdio pel programa realitzat, per l’esforç organitzatiu i pels 10.305.819 d’euros aconseguits».

El màxim responsable del pàdel català ha volgut posar en valor l’excel·lent tasca que dia rere dia porten a terme els professionals sanitaris «tots i totes hem empatitzat amb ells, conscients que tot i que el món s’ha aturat en algunes ocasions, ells i elles han estat al peu del canó dia rere dia salvant vides. Són els nostres números 1 del rànquing».

Pere Hernàndez ha destacat que «enguany des de la FCP hem portat a terme diferents accions solidàries i col·laboracions, com per exemple la realitzada durant la primera onada amb l’Hospital Sagrat Cor de Barcelona. També hem fet campanyes a les nostres xarxes socials de conscienciació i responsabilitat davant de la Covid-19 amb els jugadors i jugadores del Circuit Català Absolut. La solidaritat i la responsabilitat social ho portem gravat a l’ADN federatiu».

Finalment el president de la FCP ha desitjat que «el que més volem els padelers i padeleres és guanyar el partit al coronavirus com més aviat millor. Com a societat ens mereixem derrotar a un rival que tot i la seva adversitat, ens ha fet créixer com a col·lectiu i com a éssers humans».