EL PÀDEL CATALÀ DE MENORS SUMA ÈXITS AL TyC 1 BABOLAT DISPUTAT A CIUDAD REAL

Tres campionats i un sotscampionat. El pàdel català de Menors ha començat en bon estat de forma la primera prova del Circuit Nacional de Menors Babolat 2021 disputat a Ciudad Real. Pol Hernàndez i Raúl Jerez en categoria Junior masculina han estat campions; Noa Cánovas en Junior femenina també ha sumat el títol de campiona; per la seva part Aina Espelleta, ha estat sotscampiona en categoria aleví femení.

Amb 35 parelles inscrites, la categoria Junior masculina va quedar repartida en els quadres A i B. Pol Hernàndez i la seva parella, Víctor Tur, es van fer amb la victòria en el quadre A. Tur i Hernàndez van superar a la parella número 1, formada Juan Carlos Gama i Roberto Belmont, per un marcador de 6-4, 4-6 i 7-5.  En el quadre B, Raúl Jerez i José Román Martínez es van obrir pas fins la final, en la que van aconseguir doblegar a Sergio Domínguez i Markel García, per 6-3, 4-6 i 7-5.

En Junior femení, la parella dos del quadre formada per Noa Cánovas i Jimena Velasco es van veure les cares a la final davant de Rocío Albarrán i Aitana Pérez, a les que van derrotar en dos sets, per 6-3 i 6-1. Finalment en aleví femení, Aina Espelleta i la seva parella, Sara Garrido, es van mostrat molt combatives en la final jugada davant d’Ángela Navarro i Susana Martín. Tot i guanyar el primer set per 5-7, van perdre els dos següents per 6-4 i 6-1.