EL PÀDEL CATALÀ SUMA DIFERENTS ÈXITS AL MÀSTER DE MENORS FEP

15.11.2017

Álvaro Montiel en categoria aleví masculí, Alexandra Torralba i Alba Gallardo en categoría aleví femení, Xènia Clascà en categoria cadet i Laia Bonilla en categoria junior han aconseguit aquest cap de setmana sumar diferents èxits pel pàdel català en el Màster de Menors FEP. La competició ha tingut com a seu el Club Deportivo Sierra Morena de Còrdova.
Montiel i Eneko Arija se les veien a la final davant de Guillermo Collado i Raúl Peralta als que derrotaven per 6-1 i 7-5. D’aquesta manera Álvaro Montiel aconseguia el títol de campió en categoria aleví masculí.
En fèmines aleví, les catalanes Alexandra Torralba i Alba Gallardo guanyaven per 6-4 i 7-5 a les sotscampiones, la parella formada per Noemí Aguilar i Mara López. Torralba i Gallardo es feien així amb la corona de campiones en categoria aleví femení.
Clascà es plantava a la final juntament amb la seva parella Núria Vivancos per enfrontar-se a Ariadna Cañellas i Cristina Carrascosa. El duel, molt emocionant i disputat s’allargava a tres sets i s’acabava resolent per a les campiones amb un resultat de 6-4, 6-7 i 7-5. Clascà es feia així amb el títol de campiona en categoria cadet.
Per la seva part la lleidatana Laia Bonilla disputava la final junior femenina amb la seva parella Claudia Manzanares davant de Beatriz González i Beatriz Caldera. El 6-4 i 6-1 final era favorable a les seves rivals i Bonilla aconseguia el sotscampionat en categoria junior.
La Federació Catalana de Pàdel felicita als campions i campiones, als finalistes i també a la representació de jugadors i jugadores catalans que han participat en el Màster de Menors de la Federació Espanyola de Pàdel.

CAMPIONES ALEVÍ FEMENI MASTER CAMPIONES CADET FEMENI MASTER FINAL ALEVÍ MASCULÍ ÁLVARO MONTIEL FINAL JUNIOR FEMENINA MASTER