EL MÀSTER PROVINCIAL DE TGN BUSCA CAMPIONS I CAMPIONES AL TPI

Les setze millors parelles de la demarcació de Tarragona lluiten des d’avui dijous i fins dissabte per fer-se amb el títol que els acrediti com a campions i campiones del Màster Provincial de Tarragona.

La competició, que se celebra a les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor es juga sota el sistema d’eliminació. Els quarts de final es disputen aquesta nit, les semifinals es jugaran demà divendres a partir de les 21h i les finals del Màster tindran lloc el dissabte simultàniament a les 18:30h.

L’any passat els campions masculins van ser Àlex Casas i Joel Climent, que es van imposar a la final a Javi Gauna i Lucas Casella per 6-1 i 6-2. En dones la parella formada per Sara Fuentes i Laura Casanova van derrotar per 6-4 i 6-3 a les germanes Laia i Lydia Mestre.

Dissabte la Diada aplegarà al pàdel de la demarcació al hotel Gran Palas de La Pineda

Aquest dissabte a les 21h el Hotel Gran Palas Experience de La Pineda aplegarà un any més a tot el pàdel provincial. La Diada del Pàdel de Tarragona juntarà prop de 500 assistents en la festa del pàdel tarragoní.

Durant la Diada s’entregaran els trofeus del Màster Provincial i de la Lliga Catalana 2019, a més d’altres reconeixements individuals i per equips. La Diada estarà presidida per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona i Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a la província de Tarragona.

CARTELL