EL MASTER PROVINCIAL DE TARRAGONA AIXECA EL TELÓ

18.01.2018

Les setze millors parelles de la demarcació de Tarragona lluiten des d’avui dijous i fins dissabte per fer-se amb el títol que els acrediti com a campions i campiones del Master Provincial de Tarragona.
La competició, que se celebra a les instal·lacions del Padel Nou Club d’Hospitalet de l’Infant, es juga sota el sistema d’eliminació. Els quarts de final es disputen aquesta nit, les semifinals es jugaran demà divendres, a les 21h les maculines i a les 22h les femenines; les finals del Master tindran lloc el dissabte simultàniament a les 18:30h.
En el quadre masculí els duels de quarts de final disposen dels següents emparellaments: Figuerola-Francino contra Viñas-Galiano; Pares-Mas contra Casas-Calavera; Ramírez-Romero contra Guisado-Barceló i Montserrat-Freixas contra Gras-Bursa.
En fèmines els emparellaments són: Alejandre-Puntes contra García-Pozuelo; Bowen-Aluja contra Mestre-Fuentes; González-Gandia contra Fuentes-Ferre i Marques-Pulido contra Casanova-Jover.
L’any passat els campions masculins van ser Tonet Sans i Sergio Bursa, que es van imposar a Cristóbal Ramírez i Óscar Muñoz per 6-1 i 6-2. En dones Silvia Plasin i Eva Vives van derrotar per 6-2 i 6-1 a Andrea Jover i Laura Casanova.
Dissabte la Diada del Pàdel de Tarragona
El dissabte a les 21h el Hotel Gran Palas de La Pineda aplegarà un any més a tot el pàdel de la demarcació. La Diada del Pàdel de Tarragona juntarà a més de 350 assistents en la festa del pàdel tarragoní. Durant la Diada s’entregaran els trofeus del Master Provincial i de la Lliga Catalana 2017. La Diada estarà presidida per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel.

DIADA 2017

DIADA 2017_2