EL MÀSTER PROVINCIAL DE TARRAGONA AIXECA EL TELÓ

17.1.2019

Les setze millors parelles de la demarcació de Tarragona lluiten des d’avui dijous i fins dissabte per fer-se amb el títol que els acrediti com a campions i campiones del Màster Provincial de Tarragona.
La competició, que se celebra a les instal·lacions del Global Pàdel Sports de Vila-seca, es juga sota el sistema d’eliminació. Els quarts de final es disputen aquesta nit, les semifinals es jugaran demà divendres a partir de les 21h i les finals del Màster tindran lloc el dissabte simultàniament a les 18:30h.
L’any passat els campions masculins van ser Guillem Figuerola i Gerard Francino, que es van imposar a la final a Sergio Bursa i Gerard Gras per 6-3 i 7-6. En dones la parella formada per Sara Fuentes i Graciela Ferré van derrotar per 6-2 i 6-1 a Carlota García i Ainara Pozuelo per 7-6, 4-6 i 6-2.
Dissabte la Diada del Pàdel de Tarragona batrà tots els rècords d’assistència
Aquest dissabte a les 21h el Hotel Gran Palas Experience de La Pineda aplegarà un any més a tot el pàdel de la demarcació. La Diada del Pàdel de Tarragona juntarà prop de 500 assistents en la festa del pàdel tarragoní.
Durant la Diada s’entregaran els trofeus del Màster Provincial i de la Lliga Catalana 2018, a més d’altres reconeixements individuals i per equips. La Diada estarà presidida per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona i Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a la província de Tarragona.

FOTO ARXIU DIADA1