EL MÀSTER CATALÀ ABSOLUT, OPEN HEAD I DE MENORS CORONA ALS MESTRES DEL 2021

Cristina Gomis i Noa Cánovas en categoria femenina i Rubén Rivera i Guillermo Closa a la masculina s’han proclamat guanyadors del Màster Català Absolut 2021 i que s’ha jugat a les instal·lacions del Pàdel Indoor Mataró.

Gomis-Cánovas han disputat la final femenina davant de la parella formada per Eugenia Guimet i Mireia Herrada. Les campiones, que no tenien en el seu palmarès el títol del Màster del Circuit Català Absolut, s’han imposat per 6-4 en el primer set, per resoldre còmodament el segon també al seu favor per 6-1.

En la final masculina Rubén Rivera i Guillermo Closa s’han vist les cares davant de Ferran Insa i Roger Aromí. Una final resolta a tres sets, on els campions han guanyat el primer per 7-5, han perdut el segon per 5-7 i han fet seu el decisiu set per 6-4. Precisament Rubén Rivera ha defensat el títol del campió aconseguit el 2019, fent llavors parella amb Toni Bueno (el 2021 no hi va haver Màster per la pandèmia).

Resultats Màster Circuit Open Head

En la final femenina del Circuit Open Head, la parella formada per Ariadna Berdala i Clàudia Fernàndez s’han imposat per 6-0 i 6-2 a Neus Vila i Bruna Banyeres. En categoria masculina, Ricard Manchón i Pol Vaquero, s’han proclamat campions en una igualada final davant de Christian Cosculluela i Roger Masó, per 6-4, 6-7 i 6-3.

Resultats Màster Català de Menors

En categoria aleví femení, les germanes Aina i Ariadna Valls s’han imposat en la final per 6-1 i 6-2 a Mariona Martorell i Ilia Calvo. En aleví masculí Oriol Palet i Pol Màrmol han guanyat per 7-6 i 6-3 a Pol Soto i Edu Sánchez.

En categoria infantil, Mireia Salvador i Ona Hernàndez s’han emportat el títol per un doble 6-4 a Laura Guillén i Jana Montes. En la masculina, Àlex Escamilla i Pedro González han resolt per 3-6, 6-2 i 6-2 la final enfront de Gerard Navas i Iker Castillo.

En cadets, la parella formada per Ana Domínguez i Andrea Ustero han vençut per 6-1 i 6-2 a Alba Gallardo i Sandra Oliveras. En la final masculina Ferran González i Arnau Candelo han guanyat per 6-4 i 7-5 a Aleix Guillem i Biel Torras.

En categoria Junior masculí, Raúl Jerez i Bélar Vera han alçat el trofeu de campions per 7-6 i 6-2 davant de Sael Martínez i Gerard Sánchez. En noies, Ainara Pozuelo i Laia Rodríguez han resolt per 6-1 i 6-2 el duel final davant de Marta Pineda i Ainhoa Rodríguez.

Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); Cristina Gomis, vocal pàdel de Competició FCP; Albert Nogueras, director general de la FCP i Meritxell Ibañez, directora esportiva FCP han assistit a les finals del Màster a les pistes del Pàdel Indoor Mataró.