EL MÀSTER CATALÀ ABSOLUT I DE MENORS CORONA ALS MESTRES DEL 2019

Aranzazu Osoro i Nela Brito en categoria femenina i Rubén Rivera i Toni Bueno a la masculina s’han proclamat guanyadors del Màster Català Absolut 2019 i que s’ha jugat a les instal·lacions del Pàdel Indoor Mataró.

Osoro-Brito han disputat la final femenina davant de la parella formada per Cristina Bala i Sara Pujals. Les número u del Circuit Català femení s’han imposat per un doble 6 a 2. Aquest ha estat el darrer partit d’Osoro-Brito com a parella després de tres any i mig juntes. La parella argentina resident a Catalunya ha tancat un 2019 esportivament espectacular.

En la final masculina Ricky Martínez i Tonet Sans es veien les cares davant de Toni Bueno i Rubén Rivera. Sans-Martínez queien derrotats per 6-2 i 6-4 davant dels campions, Rivera-Bueno, que en aquest 2019 han fet doblet imposant-se en el Campionat de Catalunya Absolut i ara també en el Màster.

Resultats Màster Català de Menors

En categoria aleví femení, Mireia Salvador i Andrea Ramos s’han imposat en la final per un doble 6 a 1 a Ona Hernàndez i Paula Demures. En aleví masculí Lluís Miró i Albert Garcia han guanyat per 6-3, 3-6 i 7-6 a Iker Castillo i Gerard Navas en un duel molt igualat i emocionant fins el darrer punt.

En categoria infantil, Ana Domínguez i Alba Gallardo han resolt per 6-4, 3-6 i 7-5  una final femenina trepidant davant de Marina Vilariño i Andrea Ustero. En la masculina, Albert Trillas i Xavi Gutiérrez han guanyat per 6-3, 4-6 i 6-4 a Pau Sanfulgencio i Ferran Gonzàlez en un partit molt anivellat.

En cadets, Noa Cànovas i Claudia Sànchez han vençut per 6-1 i 6-3 a Ainara Pozuelo i Carlota Garcia. En la final masculina Sael Martínez i Bélar Vera han guanyat per 6-0, 6-7 i 6-2 a Raúl Jerez i Romà Busquets.

En categoria Junior masculí, Joaquim Florensa i Jan Sanfulgencio han alçat el títol de campions per 7-6, 6-7 i 6-3 davant de Ton Boquet i Marc Arbucias en un duel molt ajustat.

Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); Daniel Vives, vicepresident primer de la FCP i Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la FCP han assistit a les finals del Màster Català de Menors i a l’Absolut.

Més de 12.000 visualitzacions en les 16 hores de retransmissió pel canal de Youtube FCP

Per primera vegada el Màster Català Absolut i de Menors coincidien en dates i en seu. Una experiència fantàstica de pàdel acompanyada per la retransmissió de les set finals de menors i les dues absolutes mitjançant el canal oficial de Youtube de la FCP. Més de 16 hores de retransmissió entre dissabte i diumenge i que hores d’ara ja supera les 12.000 visualitzacions.

Nou partits de pàdel televisats i on la FCP va sumar-se a La Marató de Televisió de Catalunya amb una aportació de 2.000 euros gràcies als punts per tres, per quatre i per les boles exteriors de pista retornades al interior que van aconseguir fer els jugadors i jugadores durant les finals.

Una retransmissió amb el millor anàlisi tècnic a càrrec de Meritxell Ibañez, directora del Circuit de Menors FCP, d’Albert Nogueras, director tècnic de la FCP i amb un gran ventall de convidats que han passat pel set d’entrevistes. Una retransmissió interactiva i on els espectadors han pogut dir la seva mitjançant les xarxes socials oficial de la FCP i, on a més, han participat del sorteig de dessuadores oficials del Màster i bambes Munich Sports.

MASTER ABSOLUT MASCULÍ CAMPIONS MASTER ABSOLUT FEMENÍ CAMPIONES JUNIOR MASCULÍ CAMPIONS INFANTIL MASCULÍ CAMPIONS INFANTIL FEMENÍ CAMPIONES CADET MASCULÍ CAMPIONS CADET FEMENÍ CAMPIONES ALEVÍ MASCULÍ CAMPIONS ALEVÍ FEMENÍ CAMPIONES