EL JUGADOR FERRAN INSA GUARDONAT AMB LA DISTINCIÓ DE MILLOR ESPORTISTA UNIVERSITARI MASCULÍ DE CATALUNYA

07.10.2019

Ferran Insa, actual número 13 del rànquing absolut de pàdel de Catalunya i estudiant del doble grau de Dret i Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat de Barcelona (UB), ha estat reconegut com el millor esportista universitari masculí de Catalunya.
L’acte de cloenda de la 34ª edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) ha guardonat per primera vegada amb aquesta distinció al jugador de la selecció catalana masculina de pàdel. A més en la modalitat de pàdel els jugadors de la Universitat de Barcelona Enric Batalla i Carla Fitó han estat guardonats amb el reconeixement a millor jugador i jugadora de pàdel de Catalunya.
Ferran Insa ha assegurat que «els dos darrers anys m’havien donat el premi al millor jugador de pàdel de Catalunya. Quan em van trucar per dir-me que enguany rebria la màxima distinció ha suposat un gran orgull a tots aquests anys de dedicació i esforç a la universitat. Estic molt content».
Durant els cinc anys d’universitat Ferran Insa ha estat tres vegades sotscampió universitari de Catalunya de pàdel i dues vegades campió, al 2018 i al 2019, fent parella aquests dos darrers cursos amb l’Enric Batalla.
L’acte de cloenda de la 34ª edició dels Campionats de Catalunya Universitaris -celebrat a la Universitat de Barcelona el passat dimecres- va estar presidida pel rector de la UB, Joan Elias, i també va disposar de la presència del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

INSA_BATALLA_TIO

INSA