EL III OPEN NACIONAL CIUTAT DE GAVÀ DE PÀDEL EN CADIRA 2021 CORONA ELS CAMPIONS

Una espectacular i intensa final de quatre hores i mitja, va posar el punt i final aquest cap de setmana del III Open Nacional Ciutat de Gavà de Pàdel en Cadira 2021 organitzat pel Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya.

Després del tie-break del tercer set, la victòria va ser pel madrileny Oscar Agea i l’andalús Francisco Javier Bernal després de la dura lluita contra el basc Edorta de Anta i el valencià Christopher Triviño, tot i que els quatre jugadors van donar-nos a tots els presents una classe magistral de pàdel en cadira de rodes.

El tercer lloc del quadre principal va ser pel valencià Luís Peinado i el madrileny Álvaro Garmilla després d’imposar-se als també madrilenys Iñaqui Rampérez i Marcos Cambronero.

Sorpresa en el quadre principal, on els catalans Pau Martín i Manuel López aconseguien una vuitena posició sent el seu primer torneig del circuit federat.

El quadre de consolació també va estar disputat definint-se amb el triomf per als madrilenys Víctor Carretón i Sergio de Loro, que van aconseguir emportar-se la victòria contra els bascos Porfirio Hernández i Josu Lezama.

El tercer lloc del quadre de consolació va ser per la parella catalana formada per Susana Rodríguez i Jose Luís Montoya, després de guanyar als també catalans Pablo Martínez i Lluís Turró en el seu últim partit.

Incorporació de cinc nous jugadors catalans a la competició

El III Open Nacional Ciutat de Gavà de Pàdel en Cadira 2021ha incorporat al Circuit Nacional Federat de Pàdel en Cadira a 5 nous jugadors catalans: Jose Luís Montoya, Pau Martín, Manuel López, David Moreno i Lluís Turró. Una mostra que el pàdel en cadira català segueix creixent.

L’organització del torneig agraeix a tots els jugadors l’esforç de participar a l’Open en aquests moments, i també als patrocinadors, col·laboradors i voluntaris, ja que sense ells aquest III Open Nacional Ciutat de Gavà de Pàdel en Cadira 2021 no hagués estat possible.

Els voluntaris: Lara Altieri (fisioterapeuta), David Méndez (jutge àrbitre), Carme, Elvira, Dani, Carles i Albert (suport de la organització).

Els patrocinadors: Federació Catalana de Pàdel (FCP), amb presència del president Pere Hernàndez recolzant el torneig; i Expomon.

Els col·laboradors: la Clínica Sant Josep de Manresa; Arkosports; ortopèdia “Muévete i Accede”; Nawko; Batec Mobility; Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física; Unilever; Venexon; PulpoPadel; Padel’s Barcelona; club Padelarium i Ajuntament de Gavà.