EL II GRAN SLAM DE MENORS DE LA TEMPORADA BAT EL RÈCORD DE PARTICIPANTS

El II Gran Slam de Menors de la temporada que comença aquest divendres a les pistes del Pàdel Barcelona – El Prat s’ha convertit en la prova del Circuit de Menors ASICS amb la major participació de la història. Un total de 265 parelles prenen part en aquesta competició, superant les 238 parelles que l’any passat van disputar la cita al Cercle Sabadellès 1856, on fins ara estava el rècord establert.

Meritxell Ibañez, directora del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel explica que «és un orgull veure la implicació dels jugadors, les jugadores i les famílies en la competició. Veure com 530 menors disputaran el II Gran Slam del 2020 és una satisfacció indescriptible i que serveix d’indicador per visualitzar el bon estat de salut del planter del pàdel català. Estem molt engrescats i amb ganes de disfrutar tots aquests dies».

Aquest primer cap de setmana de competició del II Gran Slam de Menors està destinat a la disputa de les prèvies, mentre que el del 13 al 15 de març serà per les finals del quadre masculí i femení en categoria aleví, infantil, cadet i junior. També es jugaran partits en categoria benjamí, on els jugadors i jugadores estaran acompanyats per un tècnic per disfrutar de partits amistosos dins del procés d’aprenentatge del nostre esport.

CERCLE-SABADELLES 2019 CARTELL TORNEIG