EL CT ANDRÉS GIMENO GUANYA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS PER EQUIPS DE 1ª CATEGORIA

19.2.2019

El CT Andrés Gimeno ha aconseguit sumar un doblet en el Campionat de Catalunya de Menors per Equips de 1ª en categoria masculina i femenina. En nois el club del Baix Llobregat s’imposaven per 2 a 1 al X3 Girona Pàdel. Idèntic resultat es produïa en categoria femenina, on les noies del Gimeno s’imposaven al club finalista, el CT Teià-Siesports.
Pel que fa al Campionat de Catalunya de Menors per Equips de 2ª categoria, el Pàdel Indoor Mataró també aconseguia fer doblet. En la final masculina els campions s’imposaven per 2 a 1 al Pàdel Indoor Lleida. El conjunt mataroní també s’imposava en categoria femenina al Pàdel Juneda per 2 a 1. El Pàdel Indoor Mataró masculí i femení, el Pàdel Indoor Lleida masculí i el Pàdel Juneda femení són nous equips de 1ª categoria.
El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, presidia la cerimònia d’entrega de trofeus al Pàdel Nou Club, del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, on també va fer entrega d’una placa al club amfitrió per la seva hospitalitat i professionalitat demostrada durant la disputa de la competició.

Sin título

mataro peke