EL CP VILANOVA ES CORONA CAMPIÓ D’ESPANYA PER EQUIPS SÈNIOR DE 1a CATEGORIA

El Club Pàdel Vilanova ha aconseguit aquest cap de setmana proclamar-se guanyador a 1a categoria masculina del Campionat d’Espanya per Equips Sènior de 1a categoria. Una competició celebrada al club Vals Sport Cónsul de Màlaga. El conjunt del Garraf es desfeia en la final per un resultat de 2 a 1 al equip valencià del Club Pàdel A Cobert Sedavi.

L’equip vilanoví, que accedia a la final després d’imposar-se al Reial Club de Polo de Barcelona per 2 a 1, ja havia acariciat aquest campionat ara fa dos anys, on va quedar subcampió després de caure en la final davant de La Dormilona.

En categoria femenina, el Reial Club de Polo de Barcelona, únic representant català en el quadre de noies, finalitzava en segona posició en el grup B, només superat pel Pàdel People Torrelodones. La final femenina va deparar un duel madrileny entre el SAD Club de Campo Villa de Madrid i el Pàdel People Torrelodones, amb un marcador de 2 a 1 per les de Torrelodones.

Participació catalana a 2a i 3a categoria

Club Tennis Barcino i Club Tennis La Salut en categoria masculina, han estat la representació catalana en el Campionat d’Espanya per Equips Sènior de 2a categoria. Després de caure en quarts de final, ambdós equips catalans es veien les cares en la eliminatòria per la permanència. Un duel que es va adjudicar el Club Tennis Barcino.

A 3a categoria, Atlètic Terrassa Hockey Club, Club Pàdel Vilanova i Reial Club de Polo de Barcelona representaven al pàdel català en el quadre. L’Atlètic Terrassa Hockey Club es quedava a les portes de la final, caient a semifinals davant el posteriorment seria campió, el Real Club Jolaseta, el Polo va arribar a quarts de final i el Club Pàdel Vilanova era eliminat a vuitens de final.

La Federació Catalana de Pàdel felicita a tots els equips catalans per la seva participació i per l’esforç realitzat pels tècnics, jugadors i jugadores.