EL CIRCUIT CATALÀ ABSOLUT I EL CIRCUIT OPEN HEAD ALCEN EL TELÓ

La pilota comença a rodar aquest cap de setmana en el Circuit Català Absolut i en el Circuit Open Head de la Federació Catalana de Pàdel. Després de mesos d’aturada com a conseqüència de les mesures decretades per la pandèmia, el primer Gran Slam de la temporada comença aquest cap de setmana a les pistes del Pàdel Center Penedès, amb la participació de 129 parelles. El torneig es jugarà els dies 10, 11, 17 i finalitzarà el diumenge 18 d’abril.

Pel que fa al Circuit Open Head, aquest té dues cites esportives aquest cap de setmana: a Valls i a Blanes. A la capital de l’Alt Camp, concretament al Club Tennis Valls, es jugarà una prova amb la participació de 33 parelles. Per la seva part, al Club Pàdel Blanes hi prenen part un total de 42 parelles.

I Super Gran Slam de Menors de la temporada amb una alta participació

El Club Pàdel Park Llavaneres viurà dos caps de setmana intens en quan a participació de jugadors i jugadores menors. Un total de 253 parelles, el segon registre més alt pel que fa a inscripcions d’un campionat de Menors de la Federació Catalana de Pàdel, es citen per seguir demostrant l’alt nivell de joc i de talent del planter del pàdel català.

Aquesta és la segona cita esportiva del calendari de menors del 2021, ja que recordem que ara fa unes setmanes la primera d’elles es va viure a les pistes del Pàdel Indoor Lleida.