EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA LA SETMANA SANTA AMB 3 PROVES

04.04.2018

El Circuit Bronze Head de pàdel ha finalitzat aquesta Setmana Santa amb la disputa de tres proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Club Tennis Alt Empordà Garbí, al Club Pàdel Argelagues i al Club 7 Indoor Santpedor.
Al Bronze del Club Tennis Alt Empordà Garbí, Marc Requena i Xavier Ramos van derrotar a öscar Pérez i Sergi Márquez per 7-5 i 6-3. En noies Laura Dalmau i Andrea de Dios van doblegar a Cristina Camo i Eva García per 6-4 i 6-1.
Pel que fa al Bronze del Club Pàdel Argelagues, Abel Fernández i Pablo Burdeos són els campions en homes, després de resoldre per 6-3, 6-7 i 6-3 la final davant de Francisco José Rodríguez i Ricard Manchón. En categoria femenina Yasmina Iglesias i Ana Ciurans van guanyar per 6-4 i 6-3 a Maria Franco i Gala Planas.
Els campions del Bronze jugat al Cluc Pàdel Argelagues són Marc Lluís Vargas i Marc Villacampa, que van guanyar per 6-0 i 6-3 a Quim Secanell i Xavier Pijuan.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Bronze CT d’Aro, Bronze CT Valls i Bronze Barcelona Teia.

BRONZE ARGELAGUES

BRONZE GARBÍ

BRONZE INDOOR PADEL 7.si