EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA EL MES D’ABRIL AMB 3 PROVES

2.5.2018

La darrera setmana del mes d’abril ha tingut tres proves que s’han jugat dins Circuit Bronze Head que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han celebrat al Barberà Pàdel Indoor, al CT Balaguer i al Pàdel Vilabreix
El Bronze del Barberà Pàdel Indoor –amb 222 parelles inscrites- Josep Aymerich i Pablo Burdeos van derrotar a Xavier Soria i Gerard Torres en una igualadíssima final per 7-6, 4-6 i 7-6 . En noies Sara Salcedo i Patrícia Gonzàlez van doblegar a Helena Martínez i Mireia Recasens després de sobreposar-se a la pèrdua del primer set per 4-6 i imposar-se en els dos següents per 6-4 i 6-3
Pel que fa al Bronze del CT Balaguer, Jordi Sanchez i Xavier Pijuan són els campions en homes, després de resoldre per un doble 6 a 3 la final davant de Juanlu Castillo i Sergi Torres. En categoria femenina Marina Balsells i Yasmine Trigueros van guanyar per 6-4 i 6-2 a Roser Peinado i Judith Arenas.
Els campions del Bronze jugat al Pàdel Vilabreix són Sergi Curto i Albert Faxedas, que van guanyar per 7-5 i 6-2 a Albert Casals i Leonardo Decarli. Les campiones femenines del Vilabreix són Sandra Tena i Júlia Municoy després d’imposar-se per 6-4 i 6-3 a la parella finalista formada per Mònica Herberg i Yasmina Iglesias. Les finals del Bronze es van jugar al Indoor Smash, a qui se li agraeix la seva bona predisposició.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Club Pàdel Blanes, Club Egara i Vendrell Pàdel.

BRONZE HEAD BALAGUER-peke

BRONZE HEAD VILABREIX CAMPIONES FEMENINES

BRONZE HEAD VILABREIX CAMPIONS MASCULINS

BRONZE HEAD BARBERA PADEL INDOOR-peke