EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA EL CAP DE SETMANA AMB 5 PROVES

13.06.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de cinc proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Pàdel Cambrils, al Pàdel Indoor Figueres, al CT Vilanova, al CE Bonasport i a la Fundació Privada UR Laru.
Al Bronze del Pàdel Cambrils Albert Viñas i Alex Casas van derrotar a Albert Freixas y Oscar Carrascosa por 6-2 y 7-6. En noies Lydia Mestre y Marta Fuentes van doblegar a Laia Mestre i Sara Fuentes por 6-0, 6-7 y 6-3.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al CT Vilanova ha deparat que Borja Fano i Maxim Grachev s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Lucas Lucas i Lluís Ramos per 6-7, 7-6 i 6-3.
Pel que fa al Bronze del CE Bonasport, Marc Monné i Martín Alejandro són els campions en homes, després de resoldre per 6-1 i 7-6 la final davant de Xavier Rivera i Enrique Vizcaíno. En categoria femenina Andrea Casal i Sara Cunillera van guanyar per 6-4 i 6-1 a Julia Gallifa i Mireia Recasens.
Els campions del Bronze jugar a la Fundació Privada UR Laru són Xavi Gregori i Dani Borrassa, que van guanyar per 7-6, 3-6 i 6-4 a Jordi Martínez i Rateb Agougeib. En noies Ana Ciurans i Alexandra Mena van imposar-se per 4-6, 7-6 i 6-4 a Gala Planas i Virginia Cambra.
A terres gironines, el Bronze disputat al Pàdel Indoor Figueres ha deixat com a guanyadors masculins a Sergi Curto i Albert Faxedas per 6-4 i 6-0 després de derrotar a Marc Geli i David Díaz. En fèmines, Emmelien Lambregats i Claire Lefebre s’han imposat per 6-1 i 7-5 a Eva García i Gladys López. BRONZE BONASPORT CAMPIONES 1ª

BRONZE BONASPORT CAMPIONS 1ª

BRONZE CAMBRILS

BRONZE FIGUERES CAMPIONES

BRONZE FIGUERES CAMPIONS