EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA EL CAP DE SETMANA AMB 5 PROVES

9.10.2018

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de cinc proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al CN Terrassa, CT Llafranch Tennis Park, CT Urgell i Pàdel Riba Roja d’Ebre.
Al Bronze del CN Terrassa, Oriol Bellver i Joaquim Florensa van derrotar a Antonio Rios i Tino Garcia per 6-2 i 7-6. En noies Mireia Recasens i Esther Perez van doblegar a Laia Gonzalez i Meritxell Gol Alamo per 6-3 i 6-1. A Tercera masculina els guanyadors van ser Walter da Costa i Martín Mendizabal al imposar-se a Albert Contreras i Ivàn Martínez per 6-1, 3-6 i 6-1.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al CT Llafranch ha deparat que Nicolai Maniucov i Gonzalo Suarez s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Carlos Pellejero i Eduard Collgros per 6-4 i 6-1.
Pel que fa al Bronze del Tennis Park, Ivàn Garri i Sergio Bursa són els campions en homes, després de resoldre per 6-2 i 6-3 la final davant de Àlex Casas i Gerard Gras. En categoria femenina Carlota García i Ainara Pozuelo van guanyar per un doble 6-4 a Ornella Visotto i Laura De Lamo. A Tercera masculina la parella formada per Jose Maria Martinez i Òscar Centelles es van imposar a Samuel Arbó i Buenaventura Pérez per 6-2 i 7-5.
Els campions del Bronze jugat al CT Urgell són Arnau Iñiguez i Josep Aymerich, que van guanyar per 6-4 i 6-3 a Joel Turmo Pujol i Carlos Coll.
A la Ribera d’Ebre, el Bronze disputat a les instal·lacions del Pàdel Riba Roja d’Ebre ha deixat com a guanyadors masculins a Kiko Calavera i Nico Romero per 6-2 i 7-6 després de derrotar a Oliver Garcia i Fernando Troyano. En fèmines, Alba Nogales i Anna Nogales s’han imposat per WO a Andrea Brull i Maria Luisa Pérez.

BRONZE CT URGELL

BRONZE LLAFRANCH

BRONZE RIBA ROJA