EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA EL CAP DE SETMANA AMB 4 PROVES

7.6.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al CE Torremirona, al CT Mollet, al Pàdel Center Penedès i al CT Barà.
Al Bronze del CT Barà Sergio Bursa i Guillem Figuerola van derrotar a Abel Guisat i Cristóbal Ramírez per 6/3 i 6/2. En noies Laura Casanova i Andrea Jover s’han portat la victòria de forma incontestable enfront d’Alba Roca i Sara Palacios per un doble 6/0.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Center Penedès ha deparat que Alex Casas i Kiko Calavera s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Alex Parés i Martín Cejas per 6/3 i 6/2.
Pel que fa al Bronze del CT Mollet, José Rodríguez i Ferran Restrepo són els campions en homes, després de resoldre per 6/1, 6/7 i 6/2 la final davant de Ricard Tugas i Carlos Huerta. En categoria femenina Sandra Tena i Berta Vila van guanyar per 6-3 i 6-0 a Alexandra Clavel i Miriam Fons.
A terres gironines, el Bronze disputat al CE Torremirona ha deixat com a guanyadors masculins a Ferran Sala i Joan Escatllar per 6/3 i 6/2 després de derrotar a David Díaz i Óscar Sebastián. En fèmines, Núria Tudela i Ainoa Aja s’han imposat per un doble 6-4 a Cristina Camo i Julia Municoy.

BRONZE TORREMIRONABronze Torremirona

CAMPION BRONZE BARA MASCULINS

Bronze Bara

CAMPIONES BRONZE BARA FEMENINES

Bronze Bara

CAMPIONS BRONZE PADEL CENTER PENEDES

Bronze Pàdel Center Penedés