EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA EL CAP DE SETMANA AMB 4 PROVES

04.07.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Club Natació Sant Cugat, al Club Pàdel Cornellà, al Set Cambrils i al Club Spartans Pàdel Calafell.

El Bronze del Club Spartans Pàdel Calafell ha coronat com a vencedors a Sergio Bursa i Ivan Garri, a Primera masculina, i a Aura Font i Billie Lou, a Primera femenina. Font-Lou es van imposar a Albanta León i Lidia Vidal per 6/3 i 6/2. En homes Bursa i Garri van derrotar a la final per 6/0 i 6/2 a Pau Collado i Joel Fernández, parella revelació del torneig després d’imposar-se en primera ronda als segons favorits, Albert Freixas i Oscar Carrascosa per 3/6, 6/4 i 6/1.

Pel que fa al Bronze del Set Cambrils, Albert Viñas i Daniel Galiano, a Primera masculina, i Ainara Pozuelo i Carlota García, a Primera femenina, són els guanyadors del Circuit Bronze Head que ha conclòs aquest diumenge al club cambrilenc. Viñas i Galiano s’han imposat a la final a Alex Casas i Marc Romans per 6/4 i 6/3. En noies les joves Ainara Pozuelo i Carlota García també han resolt per 6/1 i 6/4 a Sara Fuentes i Marta Fuentes. És el segon títol per a elles, que aquesta temporada ja havien vençut al Bronze del CT Salou.

Els campions del Bronze jugat al CN Sant Cugat  són Sergi Mullor i Daniel Huerta que van guanyar per 6/2 i 6/0 a Arnau Riba i Dani Ollé. En noies Queralt Puig i Mireia Recasens van imposar-se per 3/6, 6/4 i 6/4 a Berta Vila i Alexandra Mena.

A Cornellà, el Bronze disputat al Club Pàdel Cornellà ha deixat com a guanyadors masculins a Òscar Tupayachi i Jaume Santo després de derrotar per 6-1 i 6-0 a Xavier Gimferrer i Borja Fano. En fèmines, Martina Camorani i Sandra Bellver s’han imposat per un doble 6/3 i 6/1 a Cristina Montolio i Anna Martínez.

BRONZE SPARTANS CALAFELL

Bronze Spartans Calafell

BRONZE SET CAMBRILS

Bronze Set Cambrils

BRONZE CORNELLA MASCULÍ

Bronze masculí

BRONZE CORNELLA FEMENÍ

Bronze femení