EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL TANCA EL CAP DE SETMANA AMB 4 PROVES

20.6.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Pàdel Puigpelat, CT L’Escala, CT Urgell, CD Terrassa Hockey Club.
Al Bronze del Pàdel Puigpelat, Guillem Figuerola i Marc Romans van derrotar a Chemo Domenech i Nico Romero per un doble 6 a 2. En noies Marta Gandia i Neus Gonzàlez van doblegar a Montse Castejón i Roser Pulido per 7-5 i 6-4.
Pel que fa al Bronze del CT Urgell, Josep Aymerich i Víctor Navarro són els campions en homes, després de resoldre per 6-0 i 6-2 la final davant de Jordi Castelló i Adrià Villafranca. En categoria femenina Marina Balsells i Beatriz Peña van guanyar per 6-2 i 6-3 a Susanna Pérez i Anna Fillat.
Els campions del Bronze jugat al CD Terrassa Hockey són Abel Fernández i Marc Niño, que van guanyar per 3-6, 6-4 i 6-4 a Enric Villanueva i Dani Ollé. En noies Julia Gallifa i Laia Hernàndez van imposar-se per 6-3, 1-6 i 6-4 a Laura Dalmau i Gala Planas.
A terres gironines, el Bronze disputat al CT L’Escala ha deixat com a guanyadors masculins a Sergi Curto i Albert Faxedas per 4-6, 6-1 i 6-4 després de derrotar a Albert Casals i Jordi Gallegos. En fèmines, Maria López i Maria Subira s’han imposat per un doble 6-4 a Laia Payret i Nuri Martínez.

bronze urgell

BRONZE CT ESCALA CAMPIONES

BRONZE CT ESCALA CAMPIONS

BRONZE PUIGPELAT