EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL ARRODONEIX EL CAP DE SETMANA AMB 4 PROVES

18.07.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha arrodonit aquest cap de setmana amb un total de quatre proves que s’han disputat en diferents clubs de pàdel de Catalunya. Aquestes s’han jugat al CT Cunit, al Cub Sports Centre de Cambrils, al Cercle Sabadelles 1856 i al Tot Pàdel Bages.
El Bronze disputat al Club Tennis Cunit ha coronat com a vencedors a Nicolás Romero i Iván Garri, a Primera masculina, i a Aura Font i Laura Lucas, a Primera femenina. Romero i Garri s’han imposat a la final a Abel Guisado i Martín Lucas per 6/0 i 6/1. En noies Aura Font i Laura Lucas han derrotat per 6/0, 1/6 i 6/1 a Florència Donsantti i Roser Pulido. A Tercera masculina José Hinojosa i Pablo Garde es van imposar a la final a Julio José María Navarreta i José Maria Marsal.
Pel que fa al Bronze del Cub Sports Centre de Cambrils, els guanyadors han estat Guillem Figuerola i Gerard Gras, a Primera masculina, i Laura Casanova i Andrea Jover, a Primera femenina. En homes els finalistes han estat la parella Casas-Ramírez, que han caigut derrotats per 6/3 i 6/4 davant Figuerola-Gras. En dones, Casanova-Jover s’emportaven el setè Bronze de la temporada després d’imposar-se per 6/1 i 6/2 a les germanes Cristina i Marta Ribera.
A Tercera masculina van resultar campions Dani Xalma i Pablo Hernández, després de guanyar per 6/1 i 6/4 a Marc Amador i Gerard Alberich; i a Quarta masculina els campions han estat Nino Campoy i Oscar Sánchez després de derrotar por 6/1 i 7/5 a Juanjo Pérez i Jordi Palau.
Els campions del Bronze jugat al Cercle Sabadellés 1856 són Martin Alejandro i Samuel Jones que van guanyar per 6/4 i 7/6 a Ricard Manchón i Francisco José Rodríguez. En noies Laia González i Sara Salcedo van imposar-se per 7/6 i 6/4 a Julia Gallifa i Mireia Recasens. A Tercera masculina els campions van ser Jaime Sánchez i Martin Mendizábal.
Finalment, el Bronze del Tot Pàdel Bages ha deixat com a guanyadors masculins a Daniel Ollé i Martin Alejandro després de derrotar per 2/6, 6/1 i 6/1 a Frank Condor i Sergi Mullor. En fèmines Nadia Fernandes i Irene García s’han imposat per 5/7, 6/3 i 6/4 a Helena Martínez i Laura Simón.

BRONZE CERCLE SABADELLES

BRONZE CT CUNIT

BRONZE CUP SPORT CENTRE