EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL ARRODONEIX EL CAP DE SETMANA AMB 4 PROVES

10.10.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al CT Reus Monterols, al CN Terrassa, al Pàdel Estany i al CT Urgell.
El Bronze del CT Reus Monterols ha coronat com a vencedors a Luís Ferrini i Guillem Figuerola, a Primera masculina, i a Sílvia Torné i Sònia Cros, a Primera femenina. Figuerola i Ferrini han vençut a Cristóbal Ramírez i Albert Freixas per 6/1 i 6/3. En dones per la seva banda, Sílvia Torné i Sònia Cros han derrotat als caps de sèrie número u, Laura de Lamo i Graciela Ferré, per 6/4 i 6/2.
Pel que fa al Bronze del CN Terrassa, Daniel Huerta i Daniel Ollé, a Primera masculina, i Laura Dalmau i Laia González, a Primera femenina, són els guanyadors del Circuit Bronze Head que ha conclòs aquest diumenge al club vallesà. Huerta-Ollé s’han imposat a la final a Albert Carmona i Pablo Burdeos per 6/3 i 3/6 i 6/0. En noies Dalmau-Gonzàlez han resolt per 6/2 i 2/6 i 6/3 a Mireia Recasens i Damia Donkervoot.
Els campions del Bronze jugat al Pàdel Estany són Marc Alastuey i David Díaz que van guanyar per 6/4 i 6/4 a Sebastián Codony i Christian Cosculluela. En noies Meritxell Deulofeu i Paula Torres van imposar-se per un doble 6 /2 a Maria Subira i Anna Pareras.
A Lleida el Bronze disputat al CT Urgell ha deixat com a guanyadors masculins a Gerard Boquet i Josep Aymerich després de derrotar per un doble 6/2 a Albert Modol i José Luís Correa.

BRONZE CT REUS MONTEROLS

BRONZE CT URGELL

CAMPIONES BRONZE PADEL ESTANY

CAMPIONS BRONZE PADEL ESTANY