EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL ARRODONEIX EL CAP DE SETMANA AMB 3 PROVES

19.09.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha arrodonit aquest cap de setmana amb un total de tres proves que s’han disputat en diferents clubs de pàdel de Catalunya. Aquestes s’han jugat al Tennis Park, a la Penya Arlequinada i al CT Banyoles.

El Bronze disputat al Tennis Park ha coronat com a vencedors a Xavi Pueyo i Rubén Peña a 1ª masculina, i Laura Casanova i Laura De Lamo, a 1a femenina. Pueyo i Peña han guanyat la final davant de Alex Parés i Maríno Pérez per 6/3 i 6/2. En dones, les dues Lauras, Casanova i De Lamo, han alçat el títol després de vèncer en la gran final a Arantxa Alejandre i Ester Puntes per 6/3 i 6/4.

La resta de campions han estat a 2ª femenina Maria Magre i Sonia Mudarra (davant Judit Torres i Eva Hernández); a 3ª masculina, Josep M. Abella i Jordi Baldrich (enfront d’Ivan Bitos i Diego Martín); i a 4ª masculina, Oscar Centelles i José M. Martínez (davant David Domènech i David Bonjorn).

Pel que fa al Bronze celebrat a la Penya Arlequinada, els guanyadors han estat Ismael Acuña i Daniel Huerta, a Primera masculina, i Sara Salcedo i Laia González, a Primera femenina. En homes els finalistes han estat la parella formada per Ricard Manchón i Marc Niño, que han caigut derrotats per 6/3, 3/6 i 6/3 davant Acuña-Huerta. En dones, Salcedo-Gonzàlez s’emportaven Bronze després d’imposar-se per 4-6/ 7/5 i 6/2 a Berta Vila i Georgina Vico.

A Tercera masculina van resultar campions David Fernández i Santi Bertran al superar 4/6, 6/3 i 6/3 a Cristian Alonso i Luís Pérez.

 

Finalment, el Bronze del CT Banyoles ha tingut com a guanyadors masculins a Christian Cosculluela i Óscar Sebastián Godoy després de derrotar per 6/1, 5/7 i 6/4 a Ferran Sala i Joan Escatllar. En fèmines Laura Plaja i Verònica Marín s’han imposat per 6/4 i 6/3 a les finalistes Núria Tudela i Ainoa Aja.

Grup Bronze CT Banyoles
Final Femenina Bronze CT Banyoles
Campiones femenines Bronze Tennis Park
Campions masculins Bronze Tennis Park