EL CIRCUIT BRONZE HEAD DE PÀDEL ARRODONEIX EL CAP DE SETMANA AMB 3 PROVES

26.09.2017

El Circuit Bronze Head de pàdel ha celebrat aquest cap de setmana dues proves que s’han disputat al club Reus Deportiu i al Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG).
Alex Casas i Nico Romero, a 1a categoria masculina, i Laura De Lamo i Sara Fuentes, a 1a femenina, s’han proclamat vencedors del Circuit Bronze Head de pádel del Reus Deportiu.
Casas i Romero, que jugaven per vegada primera junts en les seves respectives trajectòries, s’han imposat a Ferran Barceló i Chemo Domènech per 6/3 i 6/4 per emportar-se el títol i culminar un torneig excel·lent.
La final femenina de Primera ha estat molt més equilibrada, fins al punt que s’ha decidit per un ajustat 7/5 i 7/6 para De Lamo i Fuentes, enfront d’una Arantxa Alejandre i Ester Puntes que han acariciat la victòria.
En la final de 3a masculina Aleix Martí i Pau Muñoz han derrotat a la parella Vea-Montané per 6/7, 7/6 i 6/1.
Finalment, el Bronze organitzat pel Grup Excursionista i Esportiu Gironí ha tingut com a guanyadors masculins a Albert Faxedas i Sergi Curto després de derrotar per 6/3, 4/6 i 6/3 a Francisco José Rodríguez i Ricard Manchón. En fèmines Carla Gallart i Núria Moran s’han imposat per 6/3 i 6/2 a les finalistes Meritxell Deulofeu i Patrícia Alarcón.

BRONZE GEIG

BRONZE REUS DEPORTIU