EL CIRCUIT BRONZE HEAD BAIXA EL TELÓ DEL 2017

27.12.2017

El Circuit Bronze Head ha celebrat aquest cap de setmana les darreres tres proves de la competició arreu del territori català. Els Bronzes disputats al Pàdel Indoor Lleida, al PàdelNou Club de l’Hospitalet de l’Infant i al Terrassasports han baixat el teló amb les finals disputades diumenge.
El Bronze del Pàdel Indoor Lleida ens ha deixat com a campions absoluts masculins a Josep Aymerich i a Xavi Colomina, després d’imposar-se per 7-5 i 7-6 a Alberto Sese i Jordi López. La final femenina coronava a Mònica Bachiller i Beatriz Peña, al imposar-se per un doble 6-4 a Núria Bergés i Anna Fillat.
El circuit provincial a Tarragona es tancava amb el Bronze del Pàdelnou Club. En homes, Sergio Bursa i Gerard Gras s’adjudicaven la final per un doble 6-3 davant de Cesc Huguet i Darío Sánchez, parella revelació del torneig. En dones, Anna Cortiles i Laia Carratalà guanyaven per 6-1 i 6-2 a Sara Fuertes i Graciela Ferré.
En el Bronze del Terrassasports el títol de campions masculins ha estat per la parella formada per Daniel Huerta i Oriol Hernández, després de resoldre la final davant de Toni Gómez i Juan Serrano per 6-3 i 6-4. Per la seva part Laura Dalmau i Júlia Gallifa solventaven amb un doble 6-3 la final davant de Sandra Tena i Berta Vila.

BRONZE PADEL INDOOR LLEIDA

BRONZE PADELNOU