EL CERCLE SABADELLÈS 1856 ACULL EL SORTEIG CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª CATEGORIA

El Cercle Sabadellès 1856 acull demà dissabte (13h) el sorteig del Campionat de Catalunya per equips de pàdel de 1ª categoria. La prova, que es celebrarà al club sabadellenc la setmana del 19 al 26 de febrer, coneixerà així els encreuaments dels equips participants en categoria masculina i femenina.
En categoria masculina participen: Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Reial Club Polo de Barcelona ‘A’, Pàdel Osona, Club de Tennis La Salut, Club de Tennis Tarragona, Pàdel Indoor Granollers, Club de Tennis Andrés Gimeno i el Cercle Sabadellès 1856.
En la femenina competiran: Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Reial Club Polo de Barcelona ‘A’, Club Esportiu Laietà, Pàdel Osona, Club de Tennis Tarragona, Terrassa Sports, Club Pàdel Vilanova i Tarragona Pàdel Indoor.
El sorteig estarà presidit per Marisol Martínez, 3ª Tinent d’alcalde i regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell; per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel i per Bruno Barrientos, director esportiu del Cercle Sabadellès 1856.
Recordem que en el Campionat de Catalunya per equips de pàdel de 1ª categoria de 2016 els guanyadors van ser el Tarragona Pàdel Indoor en categoria femenina i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 en categoria masculina.
Sin título