EL CANAL YOUTUBE DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL SUPERA LES 44 MIL VISUALITZACIONS COINCIDINT AMB EL PRIMER ANIVERSARI DE LA SEVA CREACIÓ

17.07.2019

El 17 de juliol de 2018 la Federació Catalana de Pàdel (FCP) va obrir un canal a Youtube amb l’objectiu d’aprofitar aquesta plataforma per compartir vídeos a través de la xarxa, retransmetre diferents competicions del Circuit Català Absolut i ampliar així els recursos per a la difusió del pàdel català. Un any després de la seva posada en marxa, el canal ha superat les 44 mil visualitzacions en els seus primers dotze mesos de vida.
Les pistes del CE Valldoreix van ser l’escenari de la primera retransmissió mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Les finals del Super Gran Slam de Valldoreix entre Rubén Rivera i Toni Bueno davant de David Luque i Andrés Britos en categoria masculina, i el duel d’Aranzazu Osoro i Nela Brito contra Anna Cortiles i Xènia Clascà van obtenir un total de 5.649 visualitzacions.
En aquest primer any s’han retransmès un total de set proves, sis Super Gran Slams i les semifinals de la XXVI del Campionat de Catalunya Open Plasticband, amb més de sis hores de retransmissió en els quatre partits celebrats a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona.
El canal compta actualment amb 48 vídeos publicats, dels que se n’han fet més de 44 visualitzacions que sumen un total aproximat de 421.000 minuts de visualització. El president de la FCP, Pere Hernàndez, exposa que «era una necessitat que ens vam plantejar i que vist els resultats en aquest primer any estem contents i orgullosos de com ha evolucionat. Ens dóna confiança per seguir treballant en la visibilitat del pàdel català arreu del món».
Actualment el canal de Youtube de la FCP té 960 suscriptors, amb 287 noves altes aconseguides durant el primer semestre del 2019.

Finals del Super Gran Slam del Sant Just Pàdel Club per Youtube
Aquesta setmana el Circuit Català Absolut es trasllada fins a les pistes del Sant Just Pàdel Club amb la disputa del cinquè Super Gran Slam de la temporada, després dels que s’han jugat a Vallparc, al CT Tarragona, al CE Valldoreix i al Pàdel Indoor Berguedà.
Les finals femenina i masculina del Super Gran Slam del Sant Just Pàdel Club es podran veure en qualsevol punt del planeta gràcies al canal de Youtube de la FCP. L’equip de retransmissió oferirà diumenge dos autèntics partidassos en directe amb el bo i millor del pàdel català: a les 10h la final femenina i posteriorment la masculina.

CANAL-YOUTUBE-FCP

CANAL-YOUTUBE-FCP-2