EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SENIOR PER PARELLES CORONA ELS CAMPIONS

18.07.2017

Les competicions +35, +45 i +50 corresponents al Campionat de Catalunya senior per parelles disputat al Pàdel Indoor Granollers ha coronat aquest cap de setmana als campions. En categoria + 35 els vencedors han estat la parella formada per John Chun i Néstor Hernàndez després de derrotar els finalistes Francesc Suero i Marc García per un doble 6-3.
En categoria +45 els guanyadors han estat Gustavo Oliva i Carlos Gunfaus. La final l’han disputat davant de Javier Martínez i Carlos Carratalà. El primer set ha caigut del costat dels finalistes per 5-7, el segon ha estat pels campions per 6-4, però en el tercer Carratalà-Martínez han hagut d’abandonar.
Finalment a +50 el títol ha estat per Joan Antón Martínez i Juan Díaz, després de resoldre la final per 4-6, 6-2 i 6-1 davant de Eduardo Illa i Amadeu Bertran.
La Federació Catalana de Pàdel, en mans del seu president, Pere Hernàndez, ha volgut agrair al Pàdel Indoor Granollers el gran treball realitzat durant la competició, amb l’entrega d’una placa al president del club, José Luís Ballvé.

CAMP CAT SENIOR PARELLES 1 PLACA

CAMP CAT SENIOR PARELLES 5 CAMPIONS +50

CAMP CAT SENIOR PARELLES 4 CAMPIONS +45

CAMP CAT SENIOR PARELLES 3 CAMPIONS +35

CAMP CAT SENIOR PARELLES 2 GRUP