EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE MENORS FINALITZA AQUEST CAP DE SETMANA AMB LA DISPUTA DE LA COMPETICIÓ DE 1ª

16.02.2018

Aquest cap de setmana es disputa la competició de 1ª categoria del Campionat de Catalunya per Equips de Menors a les instal·lacions del Pàdel Nou Club de l’Hospitalet de l’Infant.
A 1ª categoria masculina hi participen set equips, mentre que sis ho fan a la masculina. La matinal de dissabte serà protagonista per les eliminatòries de quarts de final, per la tarda serà el torn de les semifinals. Les finals de la competició es jugaran diumenge a les 11:30h.
El quadres de joc són els següents:

· Campionat de Catalunya Equips de Menors 1a Categoria-Masculí 1a categoria: http://gestio.fcpadel.cat/be_t_detalleCuadro8.aspx?IdCuadro=5502
· Campionat de Catalunya Equips de Menors 1a Categoria-Femení 1a categoria: http://gestio.fcpadel.cat/be_t_detalleCuadro8.aspx?idCuadro=5503

Recordem també que diumenge a les 10h es disputaran també les finals del Campionat de Catalunya per Equips de Menors de 2ª categoria. La masculina la disputaran el X3 Club Girona Pàdel davant del Global Pàdel, mentre que la femenina depararà un duel entre el X3 Club Girona Pàdel i el CP Sant Cristòbal/Npàdel.

CAMP CATALUNYA MENORS EQUIPS_CAMPIONS DE 1A