EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 2ª EN JOC AQUESTA SETMANA

22.03.2017

El Campionat de Catalunya per equips de 2ª categoria decideix aquesta setmana els dos equips que pugen de categoria i els quatre que la perdran. Un total de setze equips en categoria masculina i tretze en femenina prenen part en aquesta competició.
Les instal·lacions barcelonines del Slam Club – Pàdel de Collbató acullen durant tota la setmana els partits eliminatòris. Les semifinals femenines es jugaran dissabte a partir de les 10h del matí, mentre que les masculines començaran a partir de les 17h. Les finals del Campionat de Catalunya per equips de 2ª categoria queden reservades per diumenge al matí.

Us recordem que ara fa unes setmanes es va disputar el Campionat de Catalunya per equips de 1ª categoria al Cercle Sabadellés. Els equips que van perdre la categoria de 1ª van ser el Club Tennis Tarragona i el Pàdel Osona en categoria masculina i Pàdel Vilanova i Tarragona Pàdel Indoor en la femenina. Aquesta setmana la competició decidirà quins conjunts ocupen el seu lloc a l’elit del pàdel català per equips.