EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS 2018 AIXECA EL TELÓ

15.11.2018

La fase prèvia del Campionat de Catalunya de Menors 2018 arrenca demà a les instal·lacions del Barberà Pàdel Indoor. Durants dos caps de setmana, 16 al 18 i del 23 al 25 de novembre el futur del pàdel català de menors es cita en la que és la seva prova reina, amb una participació de rècord amb la inscripció de 218 parelles.

La gran novetat de la prova serà la realització d’un estudi sobre la salut psicopedagògica del pàdel formatiu. El projecte s’anomena ‘Créixer entre 4 parets’, una iniciativa pionera i que com destaca el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez «és pionera i única tant a al territori català com a fora i té com a objectiu recollir informació a través de petits qüestionaris adreçats a jugadors, jugadores, famílies i tècnics sobre aspectes de la competició». Amb aquesta novetat, la Federació Catalana de Pàdel segueix apostant i treballant per mantenir la bona salut del pàdel de menors.

Recordar finalment que també en aquesta edició del Campionat de Catalunya de Menors 2018, tots els jugadors i jugadores gaudiran d’una zona específica per escalfar i estirar, en un espai degudament habilitat. Així mateix les finals de consolació de prèvies d’aquest primer cap de setmana del campionat es realitzaran totes a la mateixa hora i tindran sorteig de diferent material esportiu.

4parets