PERE HERNÁNDEZ “ACONSEGUIR SUPERAR EL RÈCORD COINCIDINT AMB EL 15è ANIVERSARI DE LA FCP ERA UN REPTE QUE ENS HAVIEM MARCAT I HO HEM ACONSEGUIT”

23.10.2019

«Aconseguir superar el rècord de fa dos anys tot coincidint amb que enguany és el 15è aniversari de la federació era un repte que ens haviem marcat i ho hem aconseguit». Així ha exposat Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), el que suposa el campionat per excel·lència de la FCP en la roda de premsa de presentació de la XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband que s’ha realitat al RC Polo de Barcelona.
La competició, que finalitza el pròxim diumenge, compta enguany amb una participació de rècord, amb 344 parelles -superant el rècord establert el 2017 amb 337 parelles- lluitant pel títol en les diferents categories. En total, 277 parelles masculines i 67 de femenines.
Un Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband que Marta Marrero, la jugadora número 1 de World Padel Tour, espera conquerir enguany després d’haver-ho fet els anys 2015, 2016 i 2017 «és la primera vegada que disputo la prova en el lloc més alt del rànquing i és un alicient especial». Per la seva part el jugador número 1 del rànquing del Circuit Català Absolut, Toni Bueno ha explicat que «és un títol que em falta en el meu palmarès i és innegable que m’agradaria poder aixecar el trofeu de campió del 2019».
Marta Marrero i Toni Bueno han pres part en la roda de premsa de presentació conjuntament amb Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport; de Ricard Cabot, responsable de la Secció de Pàdel i vocal de la junta directiva del Reial Club de Polo de Barcelona i de Pere Hernàndez, president de la FCP.

1er Congrés del Pàdel Català
Coincidint amb la presentació del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband, la Federació Catalana de Pàdel també ha fet referència a la organització del ‘1er Congrés del Pàdel Català’. Una jornada gratuïta amb el pàdel com a eix protagonista, amb diferents ponències que analitzaran l’esport del pàdel i enfocada a tècnics i a clubs. El Congrés se celebrarà el divendres 25 d’octubre de 16h a 20:15h al RC de Polo de Barcelona. Les inscripcions es poden formalitzar fins demà dijous a: marketing@fcpadel.cat

Per segon any consecutiu les semifinals es podran veure pel canal de Youtube FCP
Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Serà dissabte 26 d’octubre a partir de les 15:30h quan els espectadors podran veure les ‘semis’ via streaming. Tanmateix les finals de diumenge es podran veure pel canal Esport3.

Les finals diumenge pel canal Esport3
Les finals de 1ª categoria masculina i femenina del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband es jugaran diumenge a la pista central del RC Polo de Barcelona. A les 10h la final masculina i a les 13:45h la femenina. L’entrada per veure les finals de 1ª és gratuïta. Tanmateix totes dues finals es podran veure també pel canal Esport3.

PRESENTACIÓ 1

PRESENTACIÓ 3