EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL OPEN PLASTICBAND SUPERA UN ANY MÉS ELS 600 JUGADORS INSCRITS

17.10.2018

«Aconseguir superar un any més les 300 parelles inscrites en la nostra competició per excel·lència és un èxit de tots els agents esportius implicats, i així vull destacar-ho» D’aquesta manera ha definit Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel, el campionat referència de la FCP en la roda de premsa de presentació de la XXVI edició del Campionat de Catalunya de Pàdel Open Plasticband. L’acte s’ha celebrat a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona -seu del campionat- i on s’ha portat a terme també la celebració del tradicional torneig ProAm.
Jugadors professionals del circuit català i d’altres d’amateurs s’han aplegat a les pistes del club barceloní. Tots ells han pogut jugar i gaudir d’una bona estona amb jugadors i jugadores del circuit com Albert Nogueras, Marta Marrero, Ari Sànchez, Lucía Sainz, Toni Bueno, Edu Bainad i Ricky Martínez.
Prèviament s’ha portat a terme la roda de premsa de presentació amb la presència del Sr. Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel; del Sr. Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport; del Sr. Ricard Cabot, responsable de la Secció de Pàdel i vocal de la junta directiva del Reial Club de Polo de Barcelona; del Sr. Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona; de la Sra. Eva Gayoso, jugadora del Polo, de la selecció catalana femenina i jugadora amb més títols del Campionat de Catalunya amb un total de 14; i del Sr. Rubén Rivera, jugador del Polo i de la selecció catalana masculina.
Recordem que l’edició 2018 del Campionat de Catalunya de Pàdel Open Plasticband disposa d’una inscripció de 304 parelles. Els 608 jugadors i jugadores que hi participen estan lluitant per fer-se amb el títol en les diferents categories.
Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Serà dissabte 20 d’octubre a partir de les 16h quan els espectadors podran veure les semis via streaming. Així mateix les finals de diumenge es podran veure pel canal Esport3.
La Federació Catalana de Pàdel vol agrair el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i dels patrocinadors: Plasticband, Asics, Head, Natural Drink i Ara Vinc. Així com al Reial Club de Polo de Barcelona, seu del Campionat de Catalunya.

PRESENTACIÓ 1

PRESENTACIÓ 2