EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL OPEN PLASTICBAND AIXECA DIUMENGE EL TELÓ

15.10.2018

El RC Polo de Barcelona és converteix a partir d’aquest diumenge en l’epicentre del millor pàdel masculí i femení de tot Catalunya. Del 14 al 21 d’octubre es celebra la XXVI edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. Un gran esdeveniment esportiu i que enguany es jugarà –per tercer any consecutiu- a les pistes d’un dels clubs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.
L’edició 2018 del Campionat de Catalunya de Pàdel compta enguany amb una altíssima participació, amb una inscripció de 304 parelles, 60 en dones i 244 en homes. Els 608 jugadors i jugadores participants lluitaran per fer-se amb el títol en les diferents categories. Recordem que la final absoluta femenina es jugarà diumenge 21 de novembre a les 10:30h i la masculina a partir de les 14h a la pista central del RC Polo de Barcelona.
Semifinals pel canal de Youtube FCP
Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Serà dissabte 20 d’octubre a partir de les 16h quan els espectadors podran veure les semis via streaming. Així mateix les finals de diumenge es podran veure pel canal Esport3.
Roda de premsa oficial de presentació
Des de l’organització us volem convidar a la presentació de la XXVI edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. L’acte es portarà a terme el dimecres 17 d’octubre, a les 11h, en una roda de premsa a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona.

POSTER CAMPIONAT DE CATALUNYA