EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL MÉS SOSTENIBLE

«El pàdel és salut, ja sigui jugant o competint és bo pel jugador o jugadora que gaudeix de la seva pràctica. Tanmateix i com a federació també ens preocupa la salut del nostre planeta. Precisament i per ajudar a cuidar del medi ambient hem posat en marxa un Campionat de Catalunya Absolut més sostenible». Així descriu Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), el que és un dels pilars més importants que s’ha posat en marxa en el 28è Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband.

Mesures com situar diferents punts d’aigua Aquaservice a les instal·lacions del Club Junior 1917, per així reomplir les ampolles dels jugadors, jugadores i públic assistent, eliminant així els envasos d’un sol ús de plàstic; sortejos entre els participants al campionat d’ampolles de metall; contenidors de reciclatge de plàstic, cartró i rebuig a tota la instal·lació, o eliminar les bosses de plàstic del ‘welcome pack’ i introduir bosses de cotó. Aquestes són algunes de les mesures sostenibles que la FCP ha portat a terme en el present Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband.

El màxim responsable del pàdel català, ha incidit en que «estem molt conscienciats que seguint aquesta línia hi guanyem tots, tota la comunitat padelera sap que per seguir gaudint del pàdel, cal cuidar el planeta, i que els petits detalls marquen la diferència. Per això els hem impulsat en la nostra prova reina, un campionat de rècord».   

La competició, que finalitza el pròxim diumenge, compta enguany amb una participació de rècord, amb 349 parelles -superant el rècord establert el 2019 amb 344 parelles- lluitant pel títol en les diferents categories. En total, 291 parelles masculines i 58 de femenines.

Pàdel català des de qualsevol punt del planeta: un any més, les semifinals es podran veure pel canal de Youtube de la FCP i les finals també per Esport3

Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

El dissabte 16 d’octubre a partir de les 15:30h serà quan els espectadors podran veure les ‘semis’ per streaming. Les finals de diumenge es podran seguir en directe pel canal Esport3 i també pel canal de Youtube de la FCP. Les finals es jugaran el diumenge 17 d’octubre a les 10h, en primer lloc la final femenina i a continuació la masculina. El pàdel català es podrà seguir des de qualsevol punt del planeta gràcies a la retransmissió televisiva.