EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL 2017 AIXECA EL TELÓ

04.11.2017

El RC Polo de Barcelona és converteix a partir d’aquest diumenge en la seu que reuneix el millor pàdel masculí i femení de tot Catalunya. Del 5 al 12 de novembre es celebra la XXV edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel 2017. Un gran esdeveniment esportiu i que enguany es jugarà –per segon any consecutiu- a les pistes d’un dels clubs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

L’edició 2017 del Campionat de Catalunya de Pàdel compta enguany amb una altíssima participació, amb una inscripció de 337 parelles, 61 en dones i 276 en homes. Els 674 jugadors i jugadores participants lluitaran per fer-se amb el títol en les 10 categories: set d’elles masculines i tres de femenines. Recordem que la final absoluta femenina es jugarà diumenge 12 de novembre a les 12h i la masculina a partir de les 14h a la pista central del RC Polo de Barcelona.

Des de l’organització us volem convidar a la presentació de la XXV edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel 2017. L’acte es portarà a terme el dimecres 8 de novembre, a les 11h, en una roda de premsa a les instal•lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. Un cop finalitzada la compareixença pública, es disputarà el tradicional torneig Pro-Am.
POSTER CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL