EL BRONZE HEAD DEL MAR CAMBRILS, PER RAMÍREZ-CASAS I DE LAMO-FERRÉ

08.05.2019

Cristobal Ramírez i Àlex Casas, a 1ª masculina i Laura De Lamo i Graciela Ferré, a 1ª femenina, es van adjudicar la victòria en el Bronze Head disputat en les instal·lacions del club Mar Cambrils.
Ramírez i Casas es van imposar en la seva final a Joaquín Gutiérrez i Martín del Pontigo per 6-4 i 7-5. En la final femenina De Lamo i Ferré van remuntar un 2-5 en contra per encarrilar el seu triomf, per 7-6 i 6-4, davant la parella finalista formada per Feli Vázquez Laura Casanova.
A 3ª masculina el triomf va ser per Àlex Granados i Iván Villas per 6-3 i 6-1 davant d’Antonio Torres i David Blanco.
L’altre Bronze disputat aquest cap de setmana, s’ha jugat a les pistes del Padelàrium Gavà. En aquesta prova el triomf en el quadre d’honor masculí va ser per Raúl Jerez i Romà Busquets, imposant-se per 2-6, 7-6 i 6-2 a Ramón Ros i David Quirós. En fèmines, Andrea Pitarch i Carlota Leandres van doblegar 6-4 i 6-2 a Laura Ubeda i Ester Ivern.
A 3ª masculina Juan Rodríguez i Daniel Moraleda van resoldre per 5-7, 7-5 i 6-1 a José Aguilar i Paco Benítez.
Aquesta setmana el Circuit Bronze Head s’està jugant a les quatre demarcacions de Catalunya: a Lleida al club Urban Sport La Seu; a Tarragona al CT Riudoms, a Barcelona al Club Egara i a Girona al CT Roses.

BRONZE MAR CAMBRILS

BRONZE PADELARIUM GAVÀ