EL BRONZE DEL PÀDEL INDOOR TORREDEMBARRA CORONA ALS CAMPIONS

Guillem Figuerola i Gerard Gras, a primera masculina, i Anna Cortiles i Angela Martínez, a primera femenina, han resultat guanyadors del Circuit Bronze Head de pàdel celebrat a les instal·lacions del Pàdel Indoor Torredembarra. Un total de 225 parelles i 450 jugadors han pres part en aquesta prova, xifra que ha suposat tot un rècord en una competició organitzada per la Federació Catalana de Pàdel, exceptuant únicament el Campionat de Catalunya Absolut.
En el quadre masculí Figuerola i Gras han confirmat a la gran final l’enorme solidesa que han demostrat durant tot el campionat després de vèncer en la final per 6/2 i 7/6 a Alex Casas i Albert Viñas, parella nombre 3 del torneig.
En noies Anna Cortiles i Angela Martínez han fet valer la seva condició de primeres caps de sèrie. En la final han derrotat per 6/2 i 6/4 a la parella formada per Andrea Jover i Laura Casanova.
A la resta de categories els campions han estat: en tercera masculina, Xavi Giménez i Oscar Cirerer, que van guanyar per 6/4 i 6/2 a Augusto Chamorro i José A. Tovar; a tercera femenina, Anabel Navarro i Natalia Martinez (6/3, 4/6 i 6/3 a Amparo Sánchez i Pilar Vacas); a 4ª masculina, Aleix Bernat i Marc Alemany (7/5, 4/6 i 6/2 davant Luis Bermúdez i Carlos Gálvez); a 5ª, Sergio Valero i Toni Ochoa (6/2 i 6/2 a Jonhatan Morales i Isaac Jiménez); i a 6a, Pedro Rodríguez i José Lázaro (3/6, 6/4 i 6/3 a Diego Parga i Fernando Buisán).
Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Tarragona, ha presidit l’entrega de trofeus d’un Circuit Bronze Head de rècord, destacant la professionalitat i excel·lent organització del torneig.

????????????????