CAMPIONAT DEL APT PADEL RC.DE POLO 2015

JA TENIM CAMPIONS!!!
Raúl Paniagua y Joan Vila (El Periódico), s’han proclamat campions del torneig APT PADEL RC de POLO 2015 i s’han convertit en els dominadors del circuit de Periodistes després de sumar 6 victòries consecutives sense cedir un set.
A la final, Paniagua/Vilà van imposarse a la parella formada per Jordi Quixano(El País) i Ivan Modia per un doble 6/4. El partit va ser molt equilibrat ,especialment al primer set, en que els campions van trencar el servei dels seus rivals al joc inicial i van mantenir la diferència. Al segón, Paniagua/Vilà van arribar a dominar 5/2. En un últim intent de tornar al partit Quixano/Modia van trencar el servei de Vilà però no van poder igualar a 5 i allargar la final.
Cal remarcar la marató de dos partits seguits que va disputar la parella Xavi Campos(Catalunya Ràdio)/Marta Català(RNE) ,eliminats per Joan PI/Valentí Enrich (Sport) per 10/7 al super-tiebreak que va decidir una de les parelles semifinalistes.
Paniagua/Vilà ,que han guanyat els dos tornejos disputats fins ara, lideren la classificació oficial de Periodistes de Pàdel per davant de Jordi Costa(RAC1)i Angels Fàbregues(Sport).
L’APT i la FCP han decidit que el 2016 hi haurà un claendari de competició amb 4 tornejos i un Masters que enfrontarà les millors parelles de la temporada.
apt_polo_2015_1w

apt_polo_2015_2w

Quadre APT POLO 2015