EL 28è CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL OPEN PLASTICBAND ARRENCA DIUMENGE AL CLUB JUNIOR 1917 AMB UNA PARTICIPACIÓ DE RÈCORD

Les pistes del Club Junior 1917 és converteixen a partir d’aquest diumenge en l’epicentre del millor pàdel masculí i femení de tot Catalunya. Del 10 al 17 d’octubre es juga la 28ª edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. Un esdeveniment esportiu d’altíssim nivell i que aterra per primera vegada a un dels clubs més emblemàtics del Vallès Occidental.

L’edició 2021 del Campionat de Catalunya de Pàdel -que retorna després del parèntesi de l’any passat com a conseqüència de la pandèmia- compta amb una participació de rècord amb 349 parelles (344 inscrites l’any 2019). Els 698 jugadors i jugadores participants lluitaran per fer-se amb el títol en les diferents categories. En total, 291 parelles masculines i 58 de femenines.

Les semifinals es podran veure pel canal de Youtube de la FCP i les finals també per Esport3

Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). Serà dissabte 16 d’octubre a partir de les 15:30h quan els espectadors podran veure les ‘semis’ per streaming. Tanmateix les finals de diumenge es podran seguir en directe pel canal Esport3 i també pel canal de Youtube de la FCP. Les finals es jugaran el diumenge 17 d’octubre a les 10h, en primer lloc la final femenina i a continuació la masculina.

Triay-Sainz i Rivera-Bueno, darrers campions de Catalunya

La última edició del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband, disputada l’any 2019 al Reial Club de Polo de Barcelona, va tenir com a campions en categoria femenina a Gemma Triay i Lucía Sainz, mentre que en homes, Rubén Rivera i Toni Bueno van alçar-se amb el trofeu de campions.

Roda de premsa oficial de presentació, dijous 14 d’octubre

Des de la Federació Catalana de Pàdel us volem convidar a la presentació de la 28ª edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. L’acte es portarà a terme el dijous 14 d’octubre, a les 10h, en una roda de premsa a les instal·lacions del Club Junior 1917. Podeu confirmar la vostra presència a: comunicació@fcpadel.cat