DULDI ENDOLCEIX EL CIRCUIT DE PÀDEL DE MENORS DE LA FCP

Disgol Group, a través de dues de les seves divisions, Duldi i Ledind.es, ha arribat a un acord de patrocini amb la Federació Catalana de Pàdel per patrocinar el Circuit de Pàdel de Menors durant l’any 2015. Aquest acord de patrocini s’estén a les 12 proves que conformen el circuit, així com a les 14 proves Provincials. En totes i cadascuna d’aquestes proves, tant jugadors com públic podran gaudir de les més dolces llaminadures de Duldi per a endolcir encara més unes fantàstiques jornades d’esport i diversió.
Les botigues Duldi ofereixen al client una gran varietat de llaminadures, llicències, articles relacionats amb casaments, batejos, comunions i productes per a altres festes com aniversaris, festes infantils o més específiques como Nadal, Pasqua, Halloween, etc. Duldi forma part de Disgol Group, un grup empresarial dedicat a la distribució i muntatge de botigues amb més de 45 anys d’experiència.
Amb 42 botigues a Espanya, Duldi es presenta com una bona oportunitat per a crear-se un lloc de treball propi. La marca està present ja en gran part d’Espanya, a més de comptar amb una franquícia a Andorra. I està treballant per en un futur proper portar-la a altres països fora de la Península. Per complir els seus plans d’expansió, Duldi, busca principalment dones emprenedores que vulguin tenir un negoci propi i disposin del temps necessari per dedicar a la botiga. L’actitud també és molt important per a l’èxit del negoci, el franquiciat ha de tenir ganes de treballar, ser persistent i constant; una persona motivada pel seu propi creixement i el del seu entorn, amb dots creatius i hàbil amb les manualitats.
Què es necessita per ser part de Duldi?
Entrar a formar part de Duldi és senzill, ja que l’empresa té un bon conveni de col·laboració amb entitats bancàries que coneixen el negoci i al grup empresarial. A més, la franquícia Duldi no cobra royalties ni cànon d’entrada. En ser el distribuïdor únic de la marca i comptar amb més de 25.000 referències en un sol proveïdor, els costos per al franquiciat es redueixen. Les botigues Duldi se situen en zones de molt trànsit de vianants, a peu de carrer o en centres comercials i han de tenir unes dimensions mínimes de 40m2.
DULDI_fcp_1
Per a més informació, visita www.duldi.com o www.franquicias.cat.
Segueix-nos a les nostres xarxes socials:
Facebook
Twitter
Pinterest
Linkedin
Youtube
O contacta directament amb nosaltres a info@duldi.com o al 932 611 415